Plazaların , fabrikaların ve tesislerin yatırım , yönetim ve işletme maliyetleri her geçen gün artış göstermektedir. Bu maliyet artışlarını dengeleyebilmek ve gerekli tasarruf önlemlerini almak şirketlerin ve kurum kuruluşların ilk önlem maddeleri içerisinde yer almaktadır . Tabi bu önlemleri alırken tasarrufun ekonomik boyutu ile birlikte alınan önlemlerin sisteme entegrasyonunun ne düzeyde olacağı ve nasıl adapte edileceği bir soru olarak ortaya çıkmaktadır.
Bir tesisin yönetilebilmesinde öncelikle teknolojik entegrasyonu daha sonra çalışanların sürekli eğitim ve sosyal hakları ile adaptasyonlarını sağlayarak yasal süreçler dahilinde etkin bir yapı oluşturabilmek geçmektedir.
Tesis yönetimin de Abs olarak enerji mühendisliğinin hesaplamaları, özel güvenlik çözümleri , temizlik şemasının programlanması , peyzaj düzeninin korunması , teknik destek hizmetleri ,beyaz ve mavi yaka çalışanların seçimi ve oryantasyonlarının yaptırılması ve satın alma departmanına verilebilecek hizmetler ile tam kapsamlı olarak gerçekleştirilebilmektedir.
Bu etkin hizmet anlayışı ile şirketler kendi ana faaliyet konularına yönelebilmekte ve üretim güçleri rekabet piyasasında üst noktalara taşınmaktadır.
Tesis yönetim anlayışımızda yaklaşımımız ;
- Algoritmik olarak yapı taşlarını kurmak ve rota belirlemek
- Belirlenen akış diagramına göre sunumlar hazırlamak
- Karar verilen akış şemasına koşulları ile yönetim organizasyonunu hazırlamak
- Görev tanımlarını atamak
- İşe alım süreçlerini oluşturmak
- Eğitim ve raporlama
- Görev başı eğitimler
- Denetleme
- Revize eğitim organizasyonları gerçekleştirmek ( yıllık eğitim planları )
ve en önemlisi ana faaliyet konularında işletme ve tesislere daha büyük oyun sahaları teslim etmek gelmektedir.
444 2 719
" Daha Güvenli Bir Dünya İçin Çözümler "